Kungsbacka RK - Höök sommarcup 30 juli 2016 
Nu skulle äntligen unghästarna få lufta sig igen!
Anna ska rida framåt och inte sitta och bromsa. Måste bli bättre på detta och nu ska backa lägena bort. Det skulle visa sig som en mindre bra ide i vissa lägen. Ibland måste man helt enkelt göra rätt också, inte bara göra...

High Scamp är underbar och felfri i 115 och river inhoppet i kombinationen i 1.20. Han rättar sig och hoppar bra vare sig han kommer stort eller nära. Fantastisk häst trots sin storlek och det finns inga för svåra situationer. Så glad att jag får äran att rida honom :)

Stackars Cabanoz får först gå dirket in i debut 1.15 där han inte gick fram utan tänkte så mycket att han blev långsam och trög. Inte lätt att vara bebis men bättre nästa gång.
Vi debuterar 1.20 samma dag och nu var han bättre. Trampar om ett par hinder men för övrigt hoppar han med god marginal och vill vara felfri. Han har rätt inställning i alla fall :)
Mycket stolt över honom - han är så grön fortfarande!

Cosmoz gör det igen! Sätter en säker nolla i 1.20 och placerad som 5:a. Det är så lätt att rida snabbt med han och han gillar överraskningsmomentet med omhoppning. Sötnos <3
I 1.30 får han ett nedslag och räddar mig i kombinationen. Han är mitt hjärta!
Alla tre får med beröm godkänt!
 

Copyright © 2015 Equidal