Åby (Göteborg HSK) 16 juli 2016 
Note to myself: när hästarna har gått ute dygnet runt en hel vecka på grund av ridläger är det olämpligt att åka och tävla 1.40 på Elit tävling.

Den som inte har ont av detta är, inte helt oväntat, Casantos :) Hans energinivå var bara behaglig och han var fin direkt jag satt upp på honom. Han gör en superrunda i 1.40 men ett ynka pet (hörde inte ens att han var när bommen!)

Carter började fantastiskt fint på framhoppningen och jag kände att nu sätter han en felfri 1.40 men väl inne på banan tappade jag galoppen och han fick ta i onödigt mycket och orkade han inte trycka ifrån och skruvade sig. (ett nedslag berodde på att han sparkade ned ett hinderstöd) 
Han var matt och med undertempo var det inte mycket att göra...

Sillen var som en istadig B-ponny och det hjälpte inte hur mycket jag än förskte väcka henne så blev det bara motsatt effekt. Hon vill ju alltid vara till lags så när jag "straffar" henne med sporren blir hon orolig och stressad inombords och än mer seg och eftertänksam. Usch!
Hon hoppade inte speciellt bra och orkade inte bry sig om att vara felfri. Hon var inte alls lik sig!

Kan inte påstå att jag är lik mig heller. Blir så besviken på mig själv när jag tänker så fel och krånglar till det för hästarna.
Snälla Albert kom snart tillbaka!! Jag behöver någon som hjälper mig att göra det enkelt igen :( 

Copyright © 2015 Equidal