Vidareutbildning

Vidareutbildning

Anna är av Svenska Ridsportförbundet Diplomerad Beridare och kan erbjuda vidareutbildning av hästar i alla åldrar.
(
Det finns totalt 17 st godkända beridare i Sverige, varav 8 i hoppning. Kompetenskrav http://www3.ridsport.se/ImageVaultFiles/id_34081/cf_559/Beridare.PDF)

 

Flertalet av de hästar som Anna har ridit in och vidareutbildat har gått svår klass.

Antingen med Anna själv;
- Lucille, Casantos Brown, Galloways, Ixways, mfl
Eller med andra;
- Hot n´Tot/, Siri/Shane Sweetnam(USA), Quicksilver/Niklas Jonsson, Thunderbird/Linda Heed, Sonette/Ann-Sofie Oscarsson, Lucky Silvana/Sofia Kroon, Gallahad/Sandra Fransson, Galletta/Jabob Hellström mfl
(Gallahad och Galetta var dessutom egna uppfödningar efter vår egen hingst Galloways!)

 

Sedan 2001 då Anna lade fälttävlansskorna på hyllan har vi endast tagit emot hästar för vidareutbildning inom hopp och dressyr.

Vi är alltid noga med att anpassa oss efter hästens egna förutsättningar och att grunderna fungerar tillfredställande innan nästa steg i utbildningen.
Därför kan det vara svårt att på förhand säga hur lång tid arbetet kommer att ta men det är viktigt att du som söker hjälp med din häst är tydlig med dina mål med att lämna hästen till oss.
Därefter gör vi en gemensam plan för genomförandet.


Under tiden hästen är hos oss stämmer vi av hur det går samt vid behov reviderar den ursprungliga planen.
Det finns ingen standard som passar alla hästar men vi har en lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av hästar och därigenom skaffat många användbara "verktyg" för hästutbildning.

Hör av dig med dina frågor!

Copyright © 2015 Equidal